LIIKKUVA GALLERIA on vuonna 2023 aloitettu taiteilijavetoinen projekti, nykytaideasiantuntijoista muodostuva työryhmä ja uudenlaisia toimintamalleja tuottava ajatushautomo. 


Projektin yhtenä tavoitteena on saattaa tyhjäkäytöllä olevat tilat ja kuvataiteilijat yhteen ja toteuttaa ammattilaisten näyttelyitä uudenlaisella konseptilla ilman, että yksittäiset kuvataiteilijat joutuvat maksamaan tekemästään työstä.


Tiedätkö tyhjillään olevasta tilasta tai haluatko toimia mesenaattina tarjoamalla tilaa ammattikuvataiteilijoiden käyttöön?


Hanke puolestaan tuo tilaan korkeatasoista ammattilaisten toteuttamaa kuvataidetta mm. parantamaan tilan kiinnostavuutta ja näkyvyyttä. Julkiset tahot ja yritykset voivat tarjota projektille esimerkiksi vuokrattomia kiinteistöjään. Yksityinen henkilö voi puolestaan tarjota projektille vähällä käytöllä olevaa tilaa, kuten vapaa-ajan asuntoaan.


Liikkuva galleria on kiinnostunut järjestämään näyttelyitä erilaisissa tiloissa ja vaihtelevissa lokaatioissa. Projekti edistää kuvataiteilijoiden työskentelymahdollisuuksia tarjoamalla taiteilijoille tilaa ilman galleriavuokrista koituvaa taloudellista taakkaa ja riskinottoa.


• Tilan tulee olla projektille ilmainen, ainakin osittain saavutettavissa ja auki yleisölle.

• Kyseessä voi olla sisätila sekä sen yhteydessä oleva ulkotila, tyhjänä tai käytössä oleva rakennus tai esimerkiksi yksityinen asunto. 

• Tila voi olla Suomessa tai ulkomailla.

• Näyttelykokonaisuus muodostuu aina tilan ja paikan mukaan. 

• Projekti hoitaa tilan mukaan näyttelyn valvonnan, markkinoinnin ja muut käytännön järjestelyt.LIIKKUVAN GALLERIAN ajankohtaisista näyttelyistä tiedotetaan Liikkuvan Gallerian kotisivujen ja IG- tilin (@liikkuvagalleria) kautta. 


TERVETULOA!


CONTACT->
Create your website for free!